Λαϊκό Τραγούδι

Λαϊκό τραγούδι /παραδοσιακό τραγούδι ονομάζεται εκείνο το τραγούδι των Ελλήνων, δοσμένο σε ελληνική γλώσσα, που είναι εναρμονισμένο στο ύφος της ελληνικής αστικής λαϊκής μουσικής, τόσο από την αρχαιότητα, όσο και μεταγενέστερα, μετά το τέλος της δεκαετίας του 1950, όταν μια νέα γενιά μουσικών αναπτύχθηκε από το ρεμπέτικο τραγούδι, στη λαϊκή μουσική της εποχής.

Στη σημερινή εποχή το λαϊκό τραγούδι εξελίχθηκε από το δημοτικό με όλες του τις λαϊκές παραδόσεις και το ρεμπέτικο και ενισχύθηκε με καινοτομίες όπως η χρήση των ενισχυτών ή κι άλλων οργάνων.

Στο Λαϊκό του 80 η επίδραση της δυτικής ποπ μουσικής, είναι πλέον εμφανέστατη καθώς black pussy και ο ρυθμός σημειώνεται γρηγορότερος. Ως "λαϊκό-ποπ" θεωρείται το είδος του τραγουδιού που ερμηνεύουν σύγχρονοι καλλιτέχνες όπως Μαζωνάκης, Ρέμος, Πλούταρχος και άλλοι.

Παραδίδονται μαθήματα φωνητικής, απλά και κατανοητά, ακολουθώντας συνδυασμό απ’τις καλύτερες μεθόδους που υπάρχουν σήμερα.
Σκοπός μας, να διανθιστεί το ταλέντο και η προσπάθεια αυτών που η μουσική και το τραγούδι είναι κατι παραπάνω απο ακρόαση.. Σύμφωνα πάντα  με την προσωπικότητα, τις δυνατότητες και τα θέλω του κάθε μαθητή, ξεχωριστά.