ΩΔΕΙΟ ΕΛΙΚΩΝΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας.Κύριο μέλημα μας είναι η άρτια μουσική εκπαίδευση των σπουδαστών μας.

Μέσα από ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό μουσικό φάσμα, στόχος του Ωδείου είναι να κάνει τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να αγαπήσουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους κάθε ευκαιρία να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα που προσδίδει η ενασχόληση μαζί της.

 Προσπάθεια μας είναι η δημιουργία υποδομής που να προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να εξερευνήσουν την μουσική τέχνη, αλλά και την τέχνη γενικότερα, να γνωρίσουν τον πολιτισμό, και να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

 Η δημιουργία υποδομής για σωστή πολιτιστική παιδεία στην Κύπρο αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα διάδοσης και διάσωσης του πολιτισμού. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο ΕΛΙΚΩΝΑΣ, προσφέροντας ταυτόχρονα καταφύγιο στους νέους ανθρώπους. Στις μέρες μας, με τους τόσους κινδύνους, με τα προβλήματα των ναρκωτικών, την εξαθλίωση των ηθικών αξιών, τον αποπροσανατολισμό και την κατάργηση της επικοινωνίας, η λέξη  καταφύγιο δεν αποτελεί υπερβολή.

Η μουσική ήταν και θα είναι πάντα σύμμαχος και εκφραστής της δημιουργικής πορείας τους ανθρώπου. Η εκμάθηση ενός οποιουδήποτε μουσικού οργάνου και η ενασχόληση γενικά με την μουσική αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στη ζωή αφού λειτουργεί σαν τρόπος έκφρασης, δημιουργίας ακόμα και διαφυγής από την ωμή καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος σε μια εποχή που στερείται από όραμα. freegayporn Πέρα από την εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, οι σπουδαστές καλούνται να αναπτύξουν την επικοινωνία, την φαντασία, την αισθητική και την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού τους.

Η προσέγγιση μας,  πέρα από τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές της βάσεις, είναι πάνω από όλα ανθρώπινη και έχει για γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Διεύθυνση:

 

Λουκία Πετρίδη, Χριστίνα Ιωάννου, Δήμητρα Πισσουρίου Κλουβάτου